Vanwege Covid-19 zijn alle samenwerkingen online.
Home > Concept ontwikkeling > Digitale Positionering

Digitale positionering

De digitale positionering van jouw bedrijf is zeer bepalend voor de totaalbeleving van jouw bedrijf. We leven in een tijd waarin de scheidslijn tussen offline contact en online aanwezig zijn bijna verdwenen is.

Met het gemak van online is ook het aanbod moordend en zul je naast een top product ook een unieke ervaring moeten bieden om jouw doelgroep te triggeren.

Bij Raevels kijken we naar al deze facetten en werken we door het inzetten van de juiste merkbeleving aan het succes van jouw bedrijf.

Op welke manier gaan we samen aan de slag?

Een digitaal platform vormen Een website die presteert Design concepting

Een digitaal platform vormen

Voor diegene die een perfecte gebruikerservaring nastreven 

Elk digitale platform met een visie en ambitie haalt winst uit het neerzetten van een duurzame customer experience en user experience. De customer experience (CX) gaat in op de gehele klantervaring, van eerste kennismaking tot de aftersales en re-ocurring experiences. De user experience (UX) gaat in op de gebruikerservaring van diezelfde klant in het digitale product. De twee vakgebieden zijn complementair aan elkaar, waarbij CX in gaat op de emotionele waarden en UX in gaat op frustratieloos navigeren en conversie van een website.

CX vloeit over in branding en UX wordt gevolgd door UI design. Beide leggen een visuele laag over de bedachte structuur en versterken de merkwaarde.

In dit programma zijn verschillende onderdelen die elkaar opvolgen. Dit programma kan uitstekend gecombineerd worden met digitale strategie en is stap 3 in het programma "Een platform met impact".

  1. Ambitie en strategie (strategie)
  2. Doelgroep en functionaliteit (strategie)
  3. UX en design concept (concept ontwikkeling)
  4. UX en design uitwerking (realisatie)
  5. Roadmap en sprint voorbereiding (realisatie)
  6. Trajectbegeleiding (realisatie)

Dit programma is ook zeer geschikt voor app ontwikkeling.

 

Onderdelen in het vormen van digitale platform:

1.Ambitie, strategie, doelgroep en wensen

Samen gaan we aan de slag met het concept van het platform, het "waarom" erachter en kpi's waar we rekening mee moeten houden.

2. Research

Wat willen we bereiken? Wat kent de gebruiker al van de markt? We gaan aan de slag met marktonderzoek en maken een combinatie van best-practices. Samen nemen we belangrijke beslissingen die de richting voor het verdere proces zullen bepalen.

2. Positionering & concepting

Als we een beeld hebben van de positie waarin het platform zich gaat bevinden kunnen we een customer experience flow uitwerken. Deze gaat in op de totaal ervaring van de klant. Daarna gaan we aan de slag met de een UX prototype, een blauwdruk van het nieuwe platform en werken we een eerste visual uit.

Aan de slag

Een website die presteert

Voor diegene die de índeling en opbouw van zijn website onder handen wil nemen.

In dit aanbod gaan we kijken naar de manier waarop jouw website her best restructured man wooden, zodat deze jouw success bevordert. De beste resultaten worden bereikt wanneer ook een merkstrategie staat, maar her programma kan Look gebruikt worden als professionaliseringslag.

Dit traject is uitermate geschikt wanneer jouw bedrijf:

  • Toe is aan professionalisering van de website structuur
  • De conversie van de website verbeterd moet worden
  • Je een nieuwe website gaat realiseren, zelf, met een eigen ontwikkelaar of met ons. Dit onderdeel vind plaats in al onze website realisatie trajecten
  • Zowel voor ambitieuze starters als grotere organisaties

Voor dit traject gaan we altijd in gesprek over de behoefte en vorm die past bij jouw bedrijf. Vraag gerust informatie aan via het contactformulier.

Aan de slag

Design concepting

De digitale positionering wordt versterkt door de sfeer van de website of het platform. Deze sfeer bepaalt namelijk de emotie die de bezoeker zal koppelen aan de merkbeleving van jouw organisatie. De basis van de strategie geeft speling om de persoonlijkheid van jouw merk of bedrijf vorm te geven. We werken 3 verschillende concept ontwerpen uit die het karakter van jouw organisatie benadrukken. Zo kan een weloverwogen besluit genomen worden voor de verdere uitwerking.

Kosten indicatie 3 designs: € 1150,00

Aan de slag

Pak jouw autoriteit online

 

Gaan wij samen aan de slag?

Zet de stap naar professionalisering en laat ons meedenken met jouw visie. Laat je gegevens achter en we gaan samen een plan maken.

Please confirm that you are not a script by entering the letters from the image.