logo
< Ga terug naar de Academy

Cursus: What's in a name

De beste basis voor succes door de juiste naam.

Doel: Jou leren hoe je zelf of met je team tot de juiste naam kunt komen voor je bedrijf of nieuwe aanbod.

Het ontbreken van inspiratie en creativiteit zijn meestal de reden dat het bedenken van een naam niet lukt. In deze cursus leer de fundamenten van het kiezen van een naam. Een strategisch vijf stappen plan waarin je tot de perfecte naam komt.

Claim jouw ticket

Meer informatie
Whats in a Name image

De inhoud van de cursus

✔ Je leert de methode die ik zelf in zet bij eigen klanten.

✔ Ik deel mijn inzichten en inspiratie.

✔ Je krijgt naast kennis ook tips en voorbeelden.

✔ Je leert hoe je om kan gaan met blokkades in je creativiteit en hoe je jouw creativiteit activeert.

✔ Creëer een eigen stijl van namen die past bij wat je doet.

De vorm van de cursus

✔ De cursus bestaat uit 6 modules en kost je ongeveer 2 uur om te volgen.

✔ Elke module bevat een stukje theorie, tips, voorbeelden en opdrachten waar je mee aan de slag kunt.

✔ Je volgt de cursus online in onze Raevels Academy. Je kunt starten en stoppen wanneer je wilt. Je volgt de cursus in je eigen tempo op het moment dat dit voor jou het beste werkt.

✔ Je krijgt 5 weken toegang tot de cursus. Deze gaan in vanaf de datum waarop je je registreert/de cursus claimt.

✔ De cursus sluit af met een aantal tips over jouw vervolgstappen en  een Q&A met vragen en antwoorden van andere cursisten.

Meer dan 75 mensen gingen je voor

quoteReview

Hoi, ik wil je alvast laten weten dat ik heel blij ben met je cursus. Zeer inspirerend en niet alleen om een naam te bedenken.
Ik zal je hier later meer over vertellen. Maar voor nu wilde ik je alvast laten weten dat ik hier heel blij van word.

- Jet

quoteReview
quoteReview

Het is een mooi vormgegeven cursus waarin je duidelijk ziet dat je er veel passie en kennis voor hebt! En het bevat veel informatie! Leuk dat er ook printables zijn toegevoegd. De hoofdlijn van de cursus is een naam vinden, maar het gaat ook over visieontwikkeling en kernwaarden.

- Amanda

quoteReview
quoteReview

Laat ik allereerst zeggen wat doe je het gaaf. Mooie introductie cursus. Ik vind het heel fijn dat ik de cursus als tekst kan lezen, dat geeft me rust om het goed te volgen. Goed bezig lady!

- Janneke

quoteReview

Veelgestelde vragen

De cursus kost ongeveer 2 uur van je tijd om te volgen. De tijd die je in de opdrachten stopt kun je helemaal zelf indelen. Het is net hoeveel werk je erin wilt en moet stoppen om een mooi eindresultaat te halen. Hier heb je zelf de controle over. Raevels kostte mij ongeveer 18 uur actieve tijd verdeeld over verschillende momenten binnen 5 weken om de naam te bedenken.
De cursus kost 69,00 ex btw. Als je jouw kaartje koopt kan je meteen beginnen. Per e-mail krijg je de inloggegevens naar de cursus toegestuurd. En als je wat gehad hebt aan de cursus dan wil ik dat natuurlijk heel graag weten.
Jazeker. De cursus krijgt in het nieuwe jaar een update. Wel zal er dan ook een prijs aan zitten om mee te doen.
Een laptop of tablet is genoeg om mee te doen. Zelf vind ik het fijn om een schrijfblok en pen te gebruiken, zo kan ik alle ideëen willekeurig opschrijven en brainstormen.
Ik geloof dat je brein de tijd nodig heeft om over goeie ideëen na te denken en de ruimte nodig heeft om te groeien. Daarom geef ik je 5 weken de tijd om je voordeel te doen met de cursus.
De cursus is in het Nederlands, met af en toe een voorbeeld van een Engels bedrijf.
Jazeker! We denken bij creativiteit altijd aan goed zijn in het maken van kunst en beroepen waar vormgeving erg speels, zoals iemand die logo's maakt. Maar feitelijk is alles wat je als mens doet creatief. Voor verandering is namelijk creativiteit nodig en die heb jij dus ook!
Met 'What's in a name' kun je zowel bedrijfsnamen als aanbodnamen bedenken. De cursus geeft je een stappenplan om jouw vakkennis te combineren met je eigen creativiteit. De gevatheid en het principe van namen verzinnen blijft hetzelfde.
Raevels Academie Sneakpeek

Claim je ticket voor de cursus "What's in a name"

Claim jouw ticket

Gratis printables in de cursus

In de cursus vind je verschillende opdrachten om aan de slag te gaan met jouw nieuwe naam. Om je daarbij te helpen zitten er twee printables bij. Eentje gaat in op de verschillende ideeen die je gaat verzamelen en de ander gaat over het komen tot jouw naam. Perfect om uit te printen.

Raevels printables

Van Design by Fuzz-e naar Raevels

Ik herken die struggle. 3 jaar geleden liep ik de zoveelste afspraak binnen om me voor te stellen. ‘Geertje van Design by Fuzz-e'. Lekker wollig. Dat was ook vooral wat achterbleef. Ik schaamde me er best wel voor als er weer een gezicht scheef trok of een reactie over vrouwen die het ook zo leuk proberen. Bah. En hoewel diezelfde klant na het leveren van het werk laaiend enthousiast was, merkte ik vooral; dit ben ik niet meer.

De fouten die ik zelf maakte
Ploeterend en starend naar mijn blanke papier probeerde ik van alles om een nieuwe naam te bedenken. Ik spendeerde zelfs honderden, misschien wel een paar duizend euro aan namenbedenkers. Het voegde niet toe wat ik in mijn hoofd had, een soort gevoel. Ik weet nog goed dat ik in de auto zat terug naar huis over de lange afsluitdijk toen een bevriende collega onderneemster me zei; maar jij kan dat toch zelf. Je bent zo creatief.

In 5 stappen bedenk jij een naam die onderscheidend is

De methode die ons helpt in het ontwikkelen van vernieuwende namen wil ik je geven. Volg de mini cursus “what’s in a name” waarin ik je meeneem in de stappen die ik zelf gebruik. En welke stappen inmiddels al geleid hebben tot anderen hun successen.

Doe je voordeel met een cursus die jouw bedrijfs succes helpt. Of je nu op zoek bent voor een bedrijfsnaam of een nieuwe naam voor een product of dienst. De methode geeft je ruimte om zelf hiermee aan de slag te gaan.

Succesvolle namen dankzij de cursus:

 

Claim je ticket voor de cursus "What's in a name"

Claim jouw ticket

Online cursussen met onderwerpen uit onze verschillende programma's. Lessen uit 20 jaar ervaring in digital & merkbeleving en 10 jaar ondernemerschap gevat in verschillende thema's.

Met onze cursussen geven we je tips en lessen die je helpen het succes van je bedrijf te bevorderen.

Dompel je onder met nieuwe kennis en een andere kijk op succes boeken.