"Ik wil meer klanten aantrekken voor mijn opleidingsinstituut en de website compleet vernieuwen."

- Daniele van Ierland-Hilhorst

Positionering uitwerken

Puur-Instituut wil bekend komen te staan als dé opleidingsspecialist voor nagelstyling. Het aanbod op de vorige website was echter een versnipperde mix van 'wellness, nagelstudio, webshop en opleiding.'

Tijd om focus in het aanbod aan te brengen .

Daniele is International Master Educator & Meervoudig Allround Kampioen nagelstyling, een echte autoriteit als nagelstylist en opleider. Dit hebben we veel meer naar voren gebracht. Daarnaast heeft zij een artistieke stijl, die zij meer terug wilde zien in de branding. Door haar expertise op een creatieve, eigenzinnige manier te presenteren, onderscheidt zij zich van andere nagelstylist-opleidingen.

Een nieuwe branding en website

Om professionaliteit, creativiteit én eigenzinnigheid uit te stralen zijn we gaan werken aan een compleet nieuwe branding en nieuwe website structuur.

Logo en huisstijl ontwerp

Het logo hebben we opgefrist en de rest van de website totaal vernieuwd. 

Website structuur

De header legt nu de focus op de opleidingen. Uit ervaring weet Daniele dat een deel van de doelgroep niet een hele opleiding wil volgen maar slechts enkele onderdelen. Onderaan de opleidingspagina's bieden we daarom de mogelijkheid om zelf een pakket met losse modules samen te stellen.

En een opleiding kies je niet 'zomaar,' daarom is er op elke pagina de mogelijkheid om laagdrempelig even contact op te nemen met Daniele en je vraag te stellen. 

Fotografie

Om de nieuwe positionering visueel te maken hebben we een fotografie concept uitgedacht en uitgevoerd. We dachten na over vragen als:

  • Waar moet productfotografie uit bestaan?
  • Hoe maken we foto's herkenbaar?
  • Hoe stralen we autoriteit uit?
  • Hoe maken we de doelgroep enthousiast?

Dit fotografie pakket bevatte het concept, de fotografie en retouchering.

 

Direct aan de slag?

Mail ons op hello@raevels.nl en plan een gratis kennismaking.