“Ik wil meer klanten aantrekken voor mijn opleidingsinstituut en de website compleet vernieuwen.”

Daniele van Ierland-Hilhorst, Eigenaresse Puur Instituut

Positionering uitwerken

Puur-Instituut wil bekend komen te staan als dé opleidingsspecialist voor nagelstyling. Het aanbod op de vorige website was echter een versnipperde mix van ‘wellness, nagelstudio, webshop en opleiding.’ Tijd om focus in het aanbod aan te brengen.

Daniele is International Master Educator & Meervoudig Allround Kampioen nagelstyling, een echte autoriteit als nagelstylist en opleider. Dit hebben we veel meer naar voren gebracht. Door haar expertise op een creatieve, eigenzinnige manier te presenteren, onderscheidt zij zich van andere nagelstylist-opleidingen.

visitekaartje logo design
visitekaartje logo design
before retoucheringafter retouchering

Fotografie concept, shoot en retouchering

Om de nieuwe positionering visueel te maken hebben we een fotografie concept uitgedacht en uitgevoerd. We dachten na over vragen als:

  • Waar moet productfotografie uit bestaan?
  • Hoe maken we foto’s herkenbaar?
  • Hoe stralen we autoriteit uit?
  • Hoe maken we de doelgroep enthousiast?

Dit fotografie pakket bevatte het concept, de fotografie en retouchering.

Logo, huisstijl en website ontwerp

Om professionaliteit, creativiteit én eigenzinnigheid uit te stralen zijn we gaan werken aan een compleet nieuwe branding en nieuwe website structuur. Het logo is opgefrist en de website totaal vernieuwd.

nagel opleiding website structuur en design

Wil jij ook een nieuwe website?

Vertel ons jouw wensen tijdens een vrijblijvende Zoom-call. We laten je weten wat we voor je kunnen betekenen en denken graag met je mee om je ook in onze kennismaking al echt te helpen. Om het makkelijk te maken, kun je direct in onze agenda jouw uurtje claimen. Spreken we je snel?