In 3 weken jouw nieuwe website live!

Incl .nl domein + 2 maanden hosting twv €30,-

 • Kies de maand waarin we jouw website samen bouwen
 • Vooraf krijg je opdrachten
 • Kies alvast jouw domeinnaam en maak binnen een paar dagen gebruik van e-mail!
 • Doe mee aan de Succesvolle Salespage week
 • Krijg 1-op-1 co-creatie sessies waarin we je ondersteunen in de strategie en de invulling
 • Publiceer je website binnen 3 weken

BONUS: 2 weken monitoring na je website live gegaan is met tweaks advies!

Mieke  – Mieyogi Kinderyoga

“Waar ging ik de tijd vandaan halen om een goede website neer te zetten waar ik NUL verstand van heb. En Geertje van Raevels te bellen was absoluut het beste idee. De website is heel overzichtelijk, goede praktische tips en ook marketing tips waar ik zelf nooit aan had gedacht.”

Liever even kennismaken eerst? Plan je gesprek of app naar +31621495095

Een website die jou klanten oplevert

We zien jouw bedrijfswebsite als veel meer dan alleen pagina’s met tekst die er mooi uit opgemaakt uit ziet. Je website moet klanten aantrekken, converteren, een beleving meegeven. Waar vroeger alle bedrijven een ontvangstruimte inrichtte om te laten zien wat ze in huis hebben, is dat verplaatst naar online.

Daarom denken we altijd mee over onderwerpen als positionering, branding en het aantrekkelijk maken van jouw aanbod met het juiste concept.Dat doen we in de co-creatie sessie in dit pakket.

Jouw onderscheidend vermogen vertalen we naar de mindset van jouw klant. Het betekent dat we dieper ingaan op jouw bedrijf, zodat jij die voorsprong op de markt kan pakken.

Liever even kennismaken eerst? Plan je gesprek of app naar +31621495095

Reacties van klanten

Een duidelijk plan om jouw groeidoel te bereiken

Tijdens de Website Starterkit krijg je:

 • Voorbereidende opdrachten om dit jaar al te beginnen
 • Jouw nieuwe website realiseren we samen binnen 3 weken vanaf aanvang, de startmaand kies je bij inschrijving
 • Doe mee aan de Succesvolle Salespage week om te leren hoe je sales pagina’s zelf kunt maken
 • 1x  Co-Creatie sessie digitale strategie en indeling van de website met onze strateeg
 • Je krijgt content suggesties, fotografie/visual en tekst advies
 • Mobile optimalisatie, Menustructuur en footer
 • Ten minste 5 pagina’s gevuld met door jou aangeleverde content die je zeker weten kunt maken met alle suggestie
 • BONUS Na live-gang monitoren we jouw website gedurende 2 weken om je te voorzien van nog meer tips om je website beter te maken

  Voor het einde van het jaar laat je bij ons je domein registreren. Je kunt direct gebruik maken van e-mail op je domein.

  Van start?👇🏻

  Wat je verder allemaal krijgt

  We houden ervan als jij zelf kunt kiezen hoe je je website wilt bijhouden. Samen, uitbesteed of alleen. Daarom hebben we vanalles voor je klaar staan om jou te helpen.

  Elke website die we leveren is inclusief:

  Ilona visker  – Opleidingscentrum voor organizers

  “Ik had niet gedacht dat mijn website zo’n verschil kon maken voor mijn bedrijfsgroei.”

  Haar opleidingsinstituut ging na lancering van €700,- in de maand naar €10.000,- in de maand

  Zij gingen je voor

  Veelgestelde vragen

  Wanneer kan mijn nieuwe website live?

  In principe in de maand die je kiest, mits je jouw content ook af hebt :).  Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat je alle informatie hebt om een gevulde website live te laten gaan. Je kunt je website zelf live zetten als je domein al bij ons staat.

  Ik heb al een bestaande website, ben ik lang uit de lucht?

  Nee, dat hoeft niet! Je kunt ervoor kiezen het doemin voordat we beginnen alvast te verhuizen, dan ben je je website dus tijdelijk kwijt. Het voordeel hiervan is dat wanneer je klaar bent met bouwen met ons, je site wel direct live kan. Heb je een goed lopende website? Dan kun je er voor kiezen om je domein te laten verhuizen op het moment dat we samen de nieuwe gebouwd hebben. We zetten in dat geval op een tijdelijk domein je nieuwe website neer. Het betekent wel dat je later dan de 3 weken live gaat, omdat we de verhuizing dan inplannen als je website echt af is.

  Wat doen jullie anders als websitebouwers?

  Zowiezo put je uit kennis van experts die meer dan 12 jaar in het vak zitten. We focussen ons enorm op jouw klant en hoe deze de keuze voor jou kan maken. Wat ons daarin echt onderscheid is dat wij niet alleen jouw content in een website gieten, maar echt met je meedenken over welke opbouw van pagina’s en bijvoorbeeld welke invulling van je menu past bij jouw bedrijf. En daarmee haal jij vele malen meer succes uit je website.

  Hoeveel tijd kost het mij?

  De co-creatie sessie kost je een uur. Daarna ga je aan de slag met de content aanvullen. Hier zul je een paar dagen voor uit moeten trekken.

  Als je mee doet aan de Succesvolle Sales Week moet je rekening houden met ongeveer 10 uur

  En na de salesweek zul je lekker aan de slag gaan met je content verfijnen en mooi beeldmateriaal maken. Al met al kun je verwachten dat jouw website je 10-32 uur kost, afhankelijk van hoe snel je zelf ook alles in de vingers hebt.

  Wat doen jullie en wat doe ik?

  Wij nemen de volledige technische installatie voor je uit handen en zorgen ervoor dat er een bibliotheek met blokken voor je klaar staat waar je nieuwe paginas mee kunt maken zonder design skills te hebben.

  Verder maken we samen met jou een plan over de structuur en pagina opbouw van je website en doen we titel suggesties. We adviseren je over de rest van de teksten en afbeeldingen/foto’s die je erbij kun zoeken. Wat jij gaat doen is vooral content maken die past bij jouw bedrijf en van alles leren zodat jij precies weet hoe je zelf je website kunt bijhouden.

  Schrijven jullie ook mijn teksten?

  Zoals je misschien al gelezen hebt, zul je voor een deel zelf aan de slag gaan met teksten schrijven. Wel doen wij titel suggesties voor je en maken we samen de opbouw van pagina’s zodat je precies weet wat er moet komen. En we geven je advies, zodat je precies weet waar je over moet schrijven. Uit ervaring weten we dat dit het lastigste is van teksten schrijven, als je weet waarover je moet schrijven wordt het al een stuk makkelijker.

  Is mijn nieuwe website ook geschikt voor mobiele gebruikers?

  Zeker! We zorgen ervoor dat alle blokken in jouw bibliotheek er zowel op mobiel als op laptops en schermen goed uit zien.

  Wat als ik na livegang iets wil veranderen aan mijn website?

  Wij vinden het heel belangrijk dat je zoveel mogelijk tools krijgt om alles zelf te kunnen bijhouden als je dat wilt. Dat betekent dat je handleidingen hebt en dat we je tijdens de Starterkit weken helpen te begrijpen hoe je wijzigingen zelf kan maken.

  Je hebt ook de mogelijkheid om je website onderhoud aan ons uit te besteden. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden:

  1. Raevels VA; onze support afdeling plaats nieuwe content op basis van jouw input. Dat kan een nieuwe pagina zijn, of een bestaande wijzigen. Heb je ook hulp nodig bij contentcreatie? Dan het kun je ook deze uitbestedenaan ons content team. Ongeveer de helft van onze klanten kiest voor de Raevels VA. De kosten zijn € 55,- ex btw

  2. Co-Creatiesessie; je verzamelt al je vragen en nieuwe wensen en samen met 1 van onze experts ga je in een uur zoveel mogelijk wijzigingen samen doorvoeren. Het kan zijn dat we samen iets nieuws op je website zetten, zoals een nieuwsbrief of testimonials, waarmee jij een template hebt voor de volgende keer. Of je hebt vragen over hoe je iets moet doen in het systeem wat er al staat. Dekosten zijn € 75,- ex btw. Na de sessie ontvang je een opname in je mailbox.

  Ik heb al een domeinnaam, wat nu?

  Er zijn in dat geval twee opties waar je uit kunt kiezen:

  1. Je verhuist het domein alvast naarons. Je kunt dan tot starterkit maand klaar is nog geen websie live hebben staan. Wel kun je je website veel makkelijker en sneller live zetten als we klaar zijn. Je kiest hiervoor als wat er op jouw website staat niet echt belangrijk is voo rje huidige bezokers of als je nog niks geen website op je domein hebt staan.
  2. Je verhuist je domein pas nadat we klaar zijn. In dat geval ligt je huidige website er nagenoeg niet uit. Wel kost het wat meer moeite om deze live te krijgen. Dit plannen we in nadat wij samen klaar zijn met het bouwen van de website.

  Bea  – Visual Sidekick CHICK

  “Ik had echt niet verwacht dat ze zo met me mee zouden denken, ook wat betreft de teksten op mijn website. Er werd echt tijd voor me gemaakt en ze passen direct dingen aan in een gesprek zodat ik direct kon kijken hoe het eruit zou komen te zien.”

  Liever even kennismaken eerst? Plan je gesprek of app naar +31621495095

  Je doet een aanbetaling van 10% om jouw plekje te verzekeren.

  De overige 90% betaal je aan het begin van de maand van jouw keuze.

  Liever even kennismaken eerst? Plan je gesprek of app naar +31621495095

  Factuurgegevens

  Your Products

  Product
  Quantity
  Price
  Website starterkit (#232998)
  Jouw realisatie maand: Maart 2022,
  +
  240,00
  Website starterkit (#232998)
  Jouw realisatie maand: April 2021,
  +
  240,00

  Je bestelling

  Product Subtotaal
  Website starterkit 10% aanbetaling - Maart 2022  × 1 240,00
  Subtotaal 240,00
  Btw HOOG 50,40
  Totaal 290,40
  • Selecteer je bank