In 3 weken jouw nieuwe website live!

Incl .nl domein + 2 maanden hosting twv €30,-

BONUS: 2 weken monitoring na je website live gegaan is met tweaks advies!

Je doet een aanbetaling van 10% om jouw plekje te verzekeren.

De overige 90% betaal je aan het begin van de maand van jouw keuze.

Liever even kennismaken eerst? Plan je gesprek of app naar +31621495095

Factuurgegevens

Your Products

Product
Quantity
Price
Website starterkit (#232998)
Jouw realisatie maand: Maart 2022,
+
240,00
Website starterkit (#232998)
Jouw realisatie maand: April 2021,
+
240,00

Je bestelling

Product Subtotaal
Website starterkit 10% aanbetaling - Maart 2022  × 1 240,00
Subtotaal 240,00
Btw HOOG 50,40
Totaal 290,40
  • Selecteer je bank

Veelgestelde vragen

Wanneer kan mijn nieuwe website live?

In principe in de maand die je kiest, mits je jouw content ook af hebt :).  Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat je alle informatie hebt om een gevulde website live te laten gaan. Je kunt je website zelf live zetten als je domein al bij ons staat.

Ik heb al een bestaande website, ben ik lang uit de lucht?

Nee, dat hoeft niet! Je kunt ervoor kiezen het doemin voordat we beginnen alvast te verhuizen, dan ben je je website dus tijdelijk kwijt. Het voordeel hiervan is dat wanneer je klaar bent met bouwen met ons, je site wel direct live kan. Heb je een goed lopende website? Dan kun je er voor kiezen om je domein te laten verhuizen op het moment dat we samen de nieuwe gebouwd hebben. We zetten in dat geval op een tijdelijk domein je nieuwe website neer. Het betekent wel dat je later dan de 3 weken live gaat, omdat we de verhuizing dan inplannen als je website echt af is.

Wat doen jullie anders als websitebouwers?

Zowiezo put je uit kennis van experts die meer dan 12 jaar in het vak zitten. We focussen ons enorm op jouw klant en hoe deze de keuze voor jou kan maken. Wat ons daarin echt onderscheid is dat wij niet alleen jouw content in een website gieten, maar echt met je meedenken over welke opbouw van pagina’s en bijvoorbeeld welke invulling van je menu past bij jouw bedrijf. En daarmee haal jij vele malen meer succes uit je website.

Hoeveel tijd kost het mij?

De co-creatie sessie kost je een uur. Daarna ga je aan de slag met de content aanvullen. Hier zul je een paar dagen voor uit moeten trekken.

Als je mee doet aan de Succesvolle Sales Week moet je rekening houden met ongeveer 10 uur

En na de salesweek zul je lekker aan de slag gaan met je content verfijnen en mooi beeldmateriaal maken. Al met al kun je verwachten dat jouw website je 10-32 uur kost, afhankelijk van hoe snel je zelf ook alles in de vingers hebt.

Wat doen jullie en wat doe ik?

Wij nemen de volledige technische installatie voor je uit handen en zorgen ervoor dat er een bibliotheek met blokken voor je klaar staat waar je nieuwe paginas mee kunt maken zonder design skills te hebben.

Verder maken we samen met jou een plan over de structuur en pagina opbouw van je website en doen we titel suggesties. We adviseren je over de rest van de teksten en afbeeldingen/foto’s die je erbij kun zoeken. Wat jij gaat doen is vooral content maken die past bij jouw bedrijf en van alles leren zodat jij precies weet hoe je zelf je website kunt bijhouden.

Schrijven jullie ook mijn teksten?

Zoals je misschien al gelezen hebt, zul je voor een deel zelf aan de slag gaan met teksten schrijven. Wel doen wij titel suggesties voor je en maken we samen de opbouw van pagina’s zodat je precies weet wat er moet komen. En we geven je advies, zodat je precies weet waar je over moet schrijven. Uit ervaring weten we dat dit het lastigste is van teksten schrijven, als je weet waarover je moet schrijven wordt het al een stuk makkelijker.

Is mijn nieuwe website ook geschikt voor mobiele gebruikers?

Zeker! We zorgen ervoor dat alle blokken in jouw bibliotheek er zowel op mobiel als op laptops en schermen goed uit zien.

Wat als ik na livegang iets wil veranderen aan mijn website?

Wij vinden het heel belangrijk dat je zoveel mogelijk tools krijgt om alles zelf te kunnen bijhouden als je dat wilt. Dat betekent dat je handleidingen hebt en dat we je tijdens de Starterkit weken helpen te begrijpen hoe je wijzigingen zelf kan maken.

Je hebt ook de mogelijkheid om je website onderhoud aan ons uit te besteden. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden:

1. Raevels VA; onze support afdeling plaats nieuwe content op basis van jouw input. Dat kan een nieuwe pagina zijn, of een bestaande wijzigen. Heb je ook hulp nodig bij contentcreatie? Dan het kun je ook deze uitbestedenaan ons content team. Ongeveer de helft van onze klanten kiest voor de Raevels VA. De kosten zijn € 55,- ex btw

2. Co-Creatiesessie; je verzamelt al je vragen en nieuwe wensen en samen met 1 van onze experts ga je in een uur zoveel mogelijk wijzigingen samen doorvoeren. Het kan zijn dat we samen iets nieuws op je website zetten, zoals een nieuwsbrief of testimonials, waarmee jij een template hebt voor de volgende keer. Of je hebt vragen over hoe je iets moet doen in het systeem wat er al staat. Dekosten zijn € 75,- ex btw. Na de sessie ontvang je een opname in je mailbox.

Ik heb al een domeinnaam, wat nu?

Er zijn in dat geval twee opties waar je uit kunt kiezen:

  1. Je verhuist het domein alvast naarons. Je kunt dan tot starterkit maand klaar is nog geen websie live hebben staan. Wel kun je je website veel makkelijker en sneller live zetten als we klaar zijn. Je kiest hiervoor als wat er op jouw website staat niet echt belangrijk is voo rje huidige bezokers of als je nog niks geen website op je domein hebt staan.
  2. Je verhuist je domein pas nadat we klaar zijn. In dat geval ligt je huidige website er nagenoeg niet uit. Wel kost het wat meer moeite om deze live te krijgen. Dit plannen we in nadat wij samen klaar zijn met het bouwen van de website.