logo

Uitgelichte case

KNHS

De KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie) is een van de grootste ledenorganisaties in Nederland op gebied van sport en hobby. Hun rol in de (top)sport geeft hun veel aanzien internationaal. Om voor hun leden meerwaarde te bieden naast de activiteiten in de sport en om in het team meer verdieping te krijgen op een digitaal platform gedreven mentaliteit zijn we aan de slag gegaan met het het uitwerken van hun idee naar een concept. 

Lees de rest van het verhaal van KNHS

 Geertje Ruitenburg

Founder van Raevels

  • creatieveling
  • business strateeg
  • digital consultant
  • branding expert
  • baldadig
  • origineel

 

Tabb

Tabb is een gevestigde internationele leverancier in de treinenbouw. Tabb streeft naar het realiseren van uitmuntende interieurs. Zij specialiseren zich in interieurbouw op projectmatige basis. Tabb had verschillende vragen waar we mee aan de slag zijn gegaan.

Lees hoe we dit met TABB aangepakt hebben

The Art of Health

In het opzetten van programma's die resultaat leveren is Annelies Passchier spot on. Met haar ervaring als topsporter en expertise op het gebied van gezond zijn, heeft ze haar eigen methode ontwikkeld. Met succes. Een professionaliserings slag die we samen opgepakt hebben volgde.

Lees de rest van het verhaal van Annelies

Boatsters

Het AirBNB van boten, daar begon het avontuur van deze startup mee. Inmiddels zijn ze uitgegroeid naar een rijke ondernemening en afgelopen jaar verhuisd naar Mallorca. Aan het begin van dit avontuur hebben we een bijdrage mogen leveren in de vormgeving van de identiteit en merkbeleving van het platform.

 

Lees meer over het verhaal van Boatsters


 

Deze cases zijn een greep uit het werk van Raevels en niet exclusief de enige cases van Raevels.